Ajánlatok

Sokrétű csomag palettánkon minden megtalálható, amire szüksége lehet. Legyen szó családi üdülésről, szezonális nyaralásról, ünnepi kiruccanásról, vagy akár egy kettesben eltöltött hétvégéről, biztos lehet benne, hogy izgalmas és pihentető itt tartózkodást biztosítunk, a legkedvezőbb áron.

Mesés Pihenés az Őszi szünetben

Engedje, hogy elvarázsolja a sejtelmes marokkói hangulat, látogasson el párjával, vagy családjával az őszi szünetben az 1001 Éjszaka világába...

Pasa Wellness Pihenés

Pihentető wellness hétköznapok és hétvégék a feltöltődés jegyében tematikus ajándékprogramokkal, mesés keleti környezetben az 1001 Éjszaka hangulatában!

Halloween-i hétvége

Halloween idején az 1001 Éjszaka töklámpások fényével átszőtt útvesztői várják a bátor kalandorokat! Boszorkányosan finom ételek, koponyából szürcsölt italok és a

szellemjárta Marokkó egy mindenkit magával ragadó, félelmetesen jó hétvégén!

Legyen részese a kalandnak!

Egyéjszakás Kaland

Marokkói 1 éjszakás kaland, amely az érkezés napján már egy ízletes wellness ebéddel kezdődik, majd az élménydús programokat és mámoros éjszakát követően az elutazás napján egy egész napos wellness élményben teljesedik ki.

Október 23. ünnepi hosszúhétvége

Élvezzék ki tematikus marokkói szolgáltatásaink és ünnepi programjaink harmonikus egyvelegét, miközben megélik a közös pillanatokat. (Minimum 4 éjre foglalható)

Meghitt Karácsony és Év Végi Pihenés

Pihentető wellness hétköznapok és hétvégék a feltöltődés jegyében tematikus ajándékprogramokkal, mesés keleti környezetben az 1001 Éjszaka hangulatában!

Mesés Szilveszter az 1001 Éjszaka birodalmában

A csomagár érvényes 2018. december 29. -2019. január 02. között minimum 3 éjszaka foglalása esetén.

Ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit Shiraz Pillanatokkal! Ajándékutalványunkat akár az Ön által meghatározott értékben is kiállítjuk, így a felhasználás módját és időpontjának kiválasztását szeretteire hagyhatja.

Romantikus kiegészítő szolgáltatások

Tegye különlegesség pihenésüket, szerezzen maradandó élményt Kedvesének, Szeretteinek! Romantikus szolgáltatásainkkal kiegészítheti foglalását online foglalói felületünkön!