Ajánlatok :: Shiraz

Ajánlatok

Sokrétű csomag palettánkon minden megtalálható, amire szüksége lehet. Legyen szó családi üdülésről, szezonális nyaralásról, ünnepi kiruccanásról, vagy akár egy kettesben eltöltött hétvégéről, biztos lehet benne, hogy izgalmas és pihentető itt tartózkodást biztosítunk, a legkedvezőbb áron.

Pasa Wellness Pihenés

Pihenjen Nálunk és gazdagodjon luxus wellness élménnyel az év bármely napján!

 

Párok hétvégéje

Egy hétvége ami csak felnőttekről szól..

A csomagajánlatunk 2020. május 8-10., 2020.  június 12-14. és 2020. szeptember 4-6. hétvégéken érvényes.

Shiraz Húsvét

Tavaszörvendő hosszúhétvége izgalmas ünnepi programokkal az egész család számára! Szerezzenek életre szóló emlékeket együtt a Marokkói paradicsomban.

Majális hétvége

A majálisi hosszú hétvégén, az idei évben elsőkként élvezhetik a csodálatos Marokkói Pihenőkertet és Beach medencét!

Mesés Pünkösd

Nyárváró hosszú hétvége Kicsiknek és Nagyoknak, tematikus és ünnepi meglepetés programokkal és feledhetetlen beltéri és kültéri wellness élményekkel a Mesés Shiraz Hotelben!

Shiraz vakáció

Nyári üdítő kalandok, amelyek felpezsdítik egész évre. Töltse nálunk nyári pihenését és felejthetetlen pillanatokban lesz része.

6 év alatti gyermekeknek INGYENES!

3+1 SHIRAZ Nyár

Fontos, hogy a nyári vakáció mindenki számára életre szóló élmény legyen. Töltsön nálunk 5 nyári hétköznapot, és legyen a mi vendégünk az utolsó éjszakára!

Egyéjszakás Kaland

Marokkói 1 éjszakás kaland, amely az érkezés napján már egy ízletes két fogásos wellness ebéddel kezdődik, majd az élménydús programokat és mámoros éjszakát követően az elutazás napján egy egész napos wellness élményben teljesedik ki.

Ajándékutalvány

Miért töltené értékes idejét üzletekben, ajándékok után kutatva? Lepje meg szeretteit Mesés Shiraz Pillanatokkal!

Tökéletes választás, mely biztosan mosolyt csal szerettei arcára.

Romantikus kiegészítő szolgáltatások

Tegye különlegesség pihenésüket, szerezzen maradandó élményt Kedvesének, Szeretteinek! Romantikus szolgáltatásainkkal kiegészítheti foglalását online foglalói felületünkön!