Ajánlatok :: Shiraz

Ajánlatok

Sokrétű csomag palettánkon minden megtalálható, amire szüksége lehet. Legyen szó családi üdülésről, szezonális nyaralásról, ünnepi kiruccanásról, vagy akár egy kettesben eltöltött hétvégéről, biztos lehet benne, hogy izgalmas és pihentető itt tartózkodást biztosítunk, a legkedvezőbb áron.

Pasa Wellness Pihenés

Pihenjen Nálunk és gazdagodjon luxus wellness élménnyel az év bármely napján!


Mesés Pihenés az Őszi szünetben

Engedje, hogy elvarázsolja a sejtelmes marokkói hangulat, látogasson el párjával, vagy családjával az őszi szünetben az 1001 Éjszaka világába...

Halloween-i hétvége

Halloween idején az 1001 Éjszaka töklámpások fényével átszőtt útvesztői várják a bátor kalandorokat! Boszorkányosan finom ételek, koponyából szürcsölt italok és a szellemjárta Marokkó egy mindenkit magával ragadó, félelmetesen jó hétvégén!

Legyen részese a kalandnak!

Egyéjszakás Kaland

Marokkói 1 éjszakás kaland, amely az érkezés napján már egy ízletes két fogásos wellness ebéddel kezdődik, majd az élménydús programokat és mámoros éjszakát követően az elutazás napján egy egész napos wellness élményben teljesedik ki.

Meghitt Karácsony és Év Végi Pihenés

Meghitt wellness hétköznapok és hétvégék az ünnepi pihenés jegyében tematikus ajándékprogramokkal, mesés keleti környezetben az 1001 Éjszaka hangulatában!

Mesés Szilveszter

Egy valóban Mesés Szilveszterre várjuk Önöket! SZTÁRVENDÉGEKKEL, meglepetés programokkal igazi keleties hangulatban búcsúztatjuk az Óévet.

Ajándékutalvány

Miért töltené értékes idejét üzletekben, ajándékok után kutatva? Lepje meg szeretteit Mesés Shiraz Pillanatokkal!

Tökéletes választás, mely biztosan mosolyt csal szerettei arcára.

Romantikus kiegészítő szolgáltatások

Tegye különlegesség pihenésüket, szerezzen maradandó élményt Kedvesének, Szeretteinek! Romantikus szolgáltatásainkkal kiegészítheti foglalását online foglalói felületünkön!