Ajánlatok

Sokrétű csomag palettánkon minden megtalálható, amire szüksége lehet. Legyen szó családi üdülésről, szezonális nyaralásról, ünnepi kiruccanásról, vagy akár egy kettesben eltöltött hétvégéről, biztos lehet benne, hogy izgalmas és pihentető itt tartózkodást biztosítunk, a legkedvezőbb áron.

Pasa Wellness

Orientális wellness hétköznapok és hétvégék 2-7 éjszakáig mesés keleti környezetben!

Egyéjszakás Kaland

Marokkói 1 éjszakás kaland, amely az érkezés napján már egy ízletes wellness ebéddel kezdődik, majd az élménydús programokat és mámoros éjszakát követően az elutazás napján egy egész napos wellness élményben teljesedik ki.

Meghitt Karácsony a marokkói paradicsomban

Töltsék királyi környezetben a Szeretet Ünnepét! Élvezzék ki tematikus marokkói szolgáltatásaink és ünnepi programjaink harmonikus egyvelegét, miközben megélik a közös pillanatokat. (2 és 3 éjre foglalható)

Varázslatos Szilveszter az 1001 Éjszaka birodalmában

Köszöntsük együtt az Újévet a mesés kelet félhomályában! Gasztronómiai ínyencségek, gyöngyöző esszenciák, varázslatos produkciók és bódító dallamok garantálják a hangulat varázsát a múltból egészen a jövőig! (minimum 3 éjszakára foglalható)

Romantikus kiegészítő szolgáltatások

Tegye különlegesség pihenésüket, szerezzen maradandó élményt Kedvesének, Szeretteinek! Romantikus szolgáltatásainkkal kiegészítheti foglalását online foglalói felületünkön!

Ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit Shiraz Pillanatokkal! Ajándékutalványunkat akár az Ön által meghatározott értékben is kiállítjuk, így a felhasználás módját és időpontjának kiválasztását szeretteire hagyhatja.