Ajánlatok

Sokrétű csomag palettánkon minden megtalálható, amire szüksége lehet. Legyen szó családi üdülésről, szezonális nyaralásról, ünnepi kiruccanásról, vagy akár egy kettesben eltöltött hétvégéről, biztos lehet benne, hogy izgalmas és pihentető itt tartózkodást biztosítunk, a legkedvezőbb áron.

Pasa Wellness Pihenés

Pihenjen Nálunk április hónapban és megajándékozzuk egy nap luxus wellness élménnyel!

Minden legalább két éjszakás foglalás esetén érkezés és elutazás napján egyaránt GRÁTISZ wellness használatot biztosítunk.

Egyéjszakás Kaland

Marokkói 1 éjszakás kaland, amely az érkezés napján már egy ízletes két fogásos wellness ebéddel kezdődik, majd az élménydús programokat és mámoros éjszakát követően az elutazás napján egy egész napos wellness élményben teljesedik ki.

Majális hétvége

A majálisi hosszú hétvégén, az idei évben elsőkként élvezhetik a tengerpartot idéző csodálatos kültéri wellnessünk szolgáltatásait

Mesés Pünkösd

Nyárváró hosszú hétvége Kicsiknek és Nagyoknak, tematikus és ünnepi meglepetés programokkal és feledhetetlen beltéri és kültéri wellness élményekkel a Mesés Shiraz Hotelben!

Shiraz Nyár

Nyári üdítő kalandok, amelyek felpezsdítik egész évre. Töltse nálunk nyári pihenését és felejthetetlen pillanatokban lesz része.

6 év alatti gyermekeknek INGYENES!

Romantikus kiegészítő szolgáltatások

Tegye különlegesség pihenésüket, szerezzen maradandó élményt Kedvesének, Szeretteinek! Romantikus szolgáltatásainkkal kiegészítheti foglalását online foglalói felületünkön!

Ajándékutalvány

Miért töltené értékes idejét üzletekben, ajándékok után kutatva? Lepje meg szeretteit Mesés Shiraz Pillanatokkal!

Tökéletes választás, mely biztosan mosolyt csal szerettei arcára.