Ajánlatok

Sokrétű csomag palettánkon minden megtalálható, amire szüksége lehet. Legyen szó családi üdülésről, szezonális nyaralásról, ünnepi kiruccanásról, vagy akár egy kettesben eltöltött hétvégéről, biztos lehet benne, hogy izgalmas és pihentető itt tartózkodást biztosítunk, a legkedvezőbb áron.

Pasa Wellness

Pihentető wellness hétköznapok és hétvégék a feltöltődés jegyében tematikus ajándékprogramokkal, mesés keleti környezetben az 1001 Éjszaka hangulatában!

Mesés Majális-Kültéri Beach bár nyitás

Töltődjön fel Marokkói pihenőkertünk nyújtotta élvezetekkel! Fogyasszon el egy kellemes koktélt a medence partján szikrázó napsütésben, tapasztalja meg a kültéri látványkonyhánk nyújtotta ínyencségeket, vagy heverésszen egész délután baldachinos hencsergőházainkban a Majálisi hosszú hétvégén!

Mesés Pünkösd

Nyárváró hosszú hétvége Kicsiknek és Nagyoknak, tematikus és ünnepi meglepetés programokkal és feledhetetlen beltéri és kültéri wellness élményekkel a Mesés Shiraz Hotelben!

Egyéjszakás Kaland

Marokkói 1 éjszakás kaland, amely az érkezés napján már egy ízletes wellness ebéddel kezdődik, majd az élménydús programokat és mámoros éjszakát követően az elutazás napján egy egész napos wellness élményben teljesedik ki.

Ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit Shiraz Pillanatokkal! Ajándékutalványunkat akár az Ön által meghatározott értékben is kiállítjuk, így a felhasználás módját és időpontjának kiválasztását szeretteire hagyhatja.

Romantikus kiegészítő szolgáltatások

Tegye különlegesség pihenésüket, szerezzen maradandó élményt Kedvesének, Szeretteinek! Romantikus szolgáltatásainkkal kiegészítheti foglalását online foglalói felületünkön!