Ajánlatok

Sokrétű csomag palettánkon minden megtalálható, amire szüksége lehet. Legyen szó családi üdülésről, szezonális nyaralásról, ünnepi kiruccanásról, vagy akár egy kettesben eltöltött hétvégéről, biztos lehet benne, hogy izgalmas és pihentető itt tartózkodást biztosítunk, a legkedvezőbb áron.

Ajándékutalvány

Miért töltené értékes idejét üzletekben, ajándékok után kutatva? Lepje meg szeretteit Mesés Shiraz Pillanatokkal!

Tökéletes választás, mely biztosan mosolyt csal szerettei arcára.

Március 15. ünnepi hosszúhétvége

Pihenje ki a hétköznap fáradalmait az ünnepi hosszúhétvégén! Tematikus és ünnepi programjaink szórakozást és kikapcsolódást nyújtanak a család minden tagjának.

Shiraz Húsvét

Tavaszörvendő hosszúhétvége izgalmas ünnepi programokkal az egész család számára! Szerezzenek életre szóló emlékeket együtt a Marokkói paradicsomban.

Majális hétvége

A majálisi hosszú hétvégén, az idei évben elsőkként élvezhetik a tengerpartot idéző csodálatos kültéri wellnessünk szolgáltatásait

Mesés Pünkösd

Nyárváró hosszú hétvége Kicsiknek és Nagyoknak, tematikus és ünnepi meglepetés programokkal és feledhetetlen beltéri és kültéri wellness élményekkel a Mesés Shiraz Hotelben!

Egyéjszakás Kaland

Marokkói 1 éjszakás kaland, amely az érkezés napján már egy ízletes két fogásos wellness ebéddel kezdődik, majd az élménydús programokat és mámoros éjszakát követően az elutazás napján egy egész napos wellness élményben teljesedik ki.

Pasa Wellness Pihenés

Pezsdítse fel az újév első hétköznapjait vagy hétvégéit, mesés keleti környezetben az 1001 Éjszaka hangulatában,

töltődjön fel Shiraz pillanatokkal!

Romantikus kiegészítő szolgáltatások

Tegye különlegesség pihenésüket, szerezzen maradandó élményt Kedvesének, Szeretteinek! Romantikus szolgáltatásainkkal kiegészítheti foglalását online foglalói felületünkön!