Ajánlatok

Sokrétű csomag palettánkon minden megtalálható, amire szüksége lehet. Legyen szó családi üdülésről, szezonális nyaralásról, ünnepi kiruccanásról, vagy akár egy kettesben eltöltött hétvégéről, biztos lehet benne, hogy izgalmas és pihentető itt tartózkodást biztosítunk, a legkedvezőbb áron.

Ajándékutalvány

Miért töltené értékes idejét üzletekben, ajándékok után kutatva? Lepje meg szeretteit Mesés Shiraz Pillanatokkal!

Tökéletes választás, mely biztosan mosolyt csal szerettei arcára.

Pasa Wellness Pihenés

Tegye még meghittebbé az adventi várakozással teli hétköznapokat vagy hétvégéket, mesés keleti környezetben az 1001 Éjszaka hangulatában!

Egyéjszakás Kaland

Marokkói 1 éjszakás kaland, amely az érkezés napján már egy ízletes két fogásos ebéddel kezdődik, majd az élménydús programokat és mámoros éjszakát követően az elutazás napján egy egész napos wellness élményben teljesedik ki.

Meghitt Karácsony és Év Végi Pihenés

Pihentető wellness hétköznapok és hétvégék a feltöltődés jegyében tematikus ajándékprogramokkal, mesés keleti környezetben az 1001 Éjszaka hangulatában!

Mesés Szilveszter

A csomagár érvényes 2018. december 29. -2019. január 02. között minimum 3 éjszaka foglalása esetén.

Romantikus kiegészítő szolgáltatások

Tegye különlegesség pihenésüket, szerezzen maradandó élményt Kedvesének, Szeretteinek! Romantikus szolgáltatásainkkal kiegészítheti foglalását online foglalói felületünkön!

Keretösszeges Ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit Karácsonyra egy különleges exkluzív ajándékélménnyel! Bízza a döntést megajándékozottjára és válassza keretösszeges ajándékutalványunkat!