Ajándékutalvány

Szerezzen igazi örömet nászajándékával!

Mi biztosítjuk, hogy tökéletes meglepetést adjon szeretteinek életük egyik legemlékezetesebb pillanatán.

Élményutalványaink minden igényt kielégítő egyedi wellness pihenést nyújtanak a friss házasoknak.

Nászajándék ajándékutalványunkkal az ifjú pár átélheti a mesés kelet birodalmának kényeztetését: az orientális habmasszázs élménye, a Prémium típusú szobába bekészített Macaron és epertál mellett édes pezsgő és a romantikus rózsaszirom szórás az ágyon szív alakban, este pedig gyertyafényes svédasztalos vacsora várja őket a különleges Dubai Kert Éttermünkben.

ELBŰVÖLŐ AJÁNDÉK AZ ÉV MINDEN NAPJÁN, HOGY MEGLEPHESSE AZT, AKIT A LEGJOBBAN SZERET FELEJTHETETLEN SHIRAZ PILLANATOKKAL.

A tökéletes ajándékot keresi?

Ajándékozzon élményt a mesés kelet birodalmába!

Lepje meg Szeretteit ajándékutalvánnyal az 1001 Éjszaka szállodájába! Ajándékozza meg szeretteit, ismerőseit szállodánk élményutalványainak egyikével egyszerűen, gyorsan és otthon is könnyen kinyomtatható formában!

Különleges ajándékot találni nagy kihívás, mi azonban levesszük az Ön válláról a terhet és segítünk összeállítani a minden igényt kielégítő wellness pihenést!

Ragadja meg a lehetőséget, hogy szerettei is megtapasztalják a minden eddiginél különlegesebb élménycsomagot kínáló Mesés Shiraz Hotel****superior orientális tematikára épülő szolgáltatásait.

 A zavartalan relaxáció és a nyugodt feltöltődés érdekében 2020 Szilveszterétől a Mesés Shiraz Hotelben kizárólag 14 éven felüli Vendégeket fogadunk.

A közel keleti, 1001 éjszaka hangulatvilágát megelevenítő szálloda az elmúlt 10 évben több ütemben jelentős fejlesztéseken és bővítéseken esett át, melyeknek köszönhetően immáron 1400 nm-es kültéri és beltéri wellness oázisával 65 szobájával, köztük 11 exkluzív modern tematikára épülő lakosztályával, lenyűgöző belsőépítészeti csodájával és számtalan tematikus, grátisz programjával varázsolja el Önöket

Amennyiben szeretne minden részletet a megajándékozottra bízni, ajánljuk figyelmébe keretösszeges ajándékutalványunkat az Ön által meghatározott értékben, így a felhasználás módját és időpontjának kiválasztását teljes mértékben a megajándékozottra hagyhatja.

Lepje meg Szeretteit ajándékutalvánnyal az 1001 Éjszaka szállodájába!