Shiraz étterem	& Dubai kert - Shiraz

Shiraz étterem & Dubai kert

Mi nem szeretnénk sem többet, sem kevesebbet, mint "tálcán kínálni" azt, amit Önök várnak, legyen szó a hangulatról, a látványról, a gasztronómiáról. A Shiraz étterem séfjei által összeállított étlapon a nemzetközi ételek kapnak hangsúlyt. Észak-Afrika ízeit külön betétlapon kóstolhatják vendégeink. Szakácsaink a francia ízvilágot hangsúlyozzák kínálatukban. Borvacsoráink kiváló lehetőséget biztosítanak a régió borainak és bortermelőinek személyes megismerésére. A "Ház vörösborát" a Gál Tibor pincészetnek, a “ Ház fehér és rosé borát” a nemzetközileg elismert Juhász pincészetnek köszönhetjük.


Shiraz éttermünkhöz csatlakozó Dubai kertünk egy csodálatos édenkert szökőkúttal, üvegkupolákkal, perzsa szőnyegekkel, pazar kőmunkával és mesés ízvilággal. Marokkói mentatea mellett reggeli újság… Nem is hangzik olyan rosszul, igaz?! Hát még ha a különleges piacetto és ginseng kávénkat is megkóstolják! Ne hagyják ki, megéri!

Shiraz Hotel - Étterem

Éttermünk 07:00-22:00-ig tart nyitva a hét minden napján.

Az elkövetkezendő időszakban a reggeli és a vacsora továbbra is svédasztalos formában bonyolódik, azonban a távolságtartás érdekében a főétkezéseket két csoportban bonyolítjuk. 

Érkezéskor válaszható étkezéseinek időpontjai:
reggeli 7:00 - 9:00 között és a vacsora 18:00- 19:30 között vagy
reggeli 9:30- 11:00 között és a vacsora 20:00- 21:30 között.
 

Külsős vendégeket 12:00-15:00-ig, és 18:30-21:30-ig áll módunkban fogadni előzetes asztalfoglalással.