Barokk csapatépítő - Shiraz

Barokk csapatépítő

AJÁNLATKÉRÉS

DOBÓ TITKA

Játékos interaktív program az egri várban, titkokkal fűszerezve. A vár számos titkot, izgalmat és mozgalmas múltat rejt. Különféle trükkök és megtévesztő események teszik komplikálttá. Ügyes koordinálással azonban a mindenre elszánt csapat eléri célját. Igazi hősök és várkisasszonyok segítenek a megoldásban. A játékelemek változását a vár rehabilitációjának munkálatai függvényében fenntartjuk.


BIKAVÉR LEGENDA NYOMÁBAN

Sejtelmes, izgalmas, megannyi titkot és kihívást rejtő varázslatos program.

A játék célja az elveszett legenda felkutatása, a titkok felfedése.A történelmi csodák felfedezésén túl játékos élményállomások várják a csapatokat!

Minden nevezetesség egy-egy kihívást rejtő feladatot tartogat. A játék közben, Eger legszebb helyein 4 boros bikavér kóstoló várja a résztvevőket, a borvidék híres pincészeteitől.


AJÁNLATKÉRÉS


CITY CACHE

A csapattársak együttes feladat megoldása, kreativitás, találékonyság, a jó kommunikáció kialakítása, a vállalkozó szellem, valamint valódi és egyedülálló élmények átélése a cél. Különleges és izgalmas, kihívást rejtő feladatok teszik színessé a programot.A csoport több kisebb csapatban indul útnak. A cél minden ládikó felfedése a belvárosban. Tik-tak....a játék időre megy!


TITOK A VÁROS ALATT

Eger, a "barokk ékszerdoboz", számos titkot, izgalmat és mozgalmas múltat rejt.A kalandos program során a vendégek teljes sötétségben, néhány fáklyával fedezik fel a város alatti pincerendszert. A játék kezdetén még mesél a térkép, ám út közben már csak apró játékok helyes megoldása és a hely szelleme segíti őket, hogy megoldják a titkot.A csodatevő kút mélyén fellelhető információ iránymutatást ad, az óriáslabirintus megoldása a siker kulcsa.