Szállodánk elnyerte a Magyar Turizmus Minőségi Díjat - Shiraz

Szállodánk elnyerte a Magyar Turizmus Minőségi Díjat


A Magyar Turizmus Minőségi Díj önkéntes jelentkezésen alapuló tanúsító rendszer, amely a – termékek és szolgáltatások minősége iránt elkötelezett – turisztikai vállalkozások, éttermek és szállodák részére biztosít magas színvonalú, európai minőségirányítási elvek alapján működő minősítési lehetőséget.

Jelentős nemzetközi elismerés, hogy a HOTREC (a Szállodák és Vendéglátóhelyek Európai Szövetsége) akkreditálta a programot. Döntésük értelmében a díjnyertes éttermek és szállodák jogosultak a „European Hospitality Quality" (EHQ) minősítési rendszer elismerését jelző Q jel használatára is.

A szállodáknak egy 800, éttermeknek pedig 300 kérdésből álló értékelésnek kell megfelelniük. Az önminősítést próbavásárlások során a Magyar Turisztikai Ügynökség szakemberei ellenőrzik, akik visszajelzést adnak a vállalkozásoknak arról is, milyen fejlődési lehetőségeket javasolnak. Az alapos vizsgálat megerősítette a szálloda által pályázatban benyújtottakat: a Mesés Shiraz Hotel elnyerte a Magyar Turizmus Minőségi díjat. A díj azt jelenti, hogy a vállalkozás kategóriáján belül teljesíti, túlteljesíti a minőségi követelményeket.