Szobatípusaink

Szállodánk 65 szobával várja Önöket, melyek között különböző kategóriájú, részben pótágyazható, egy-két és háromlégteres szobatípusok szolgálják kényelmüket.

Minden szoba külön világ, hangulatukat a berber fali minták emelik ki; a nemrégiben átadott Prémium szobáink, illetve Junior és Grand Lakosztályaink, mind egyedi marokkói hangulatvilágot idéznek.

Basic szoba

Barátságos színvilágú, egyedi stílusban megépített, 18-20 négyzetméter közötti alapterületű, a belső kertre vagy a vidéki hangulatú utcafrontra néző franciaágyas vagy kétágyas szoba.

Standard szoba

Barátságos színvilágú, egyedi stílusban megépített, 20-25 négyzetméter közötti alapterületű, a belső kertre vagy a vidéki hangulatú utcafrontra néző kétágyas vagy franciaágyas szobák.

Superior szoba

Hangulatos, mediterrán színvilágú, 25-35 négyzetméter közötti alapterületű, a belső kertre vagy az arab udvarra néző franciaágyas vagy kétágyas szoba. A superior szobák mindegyike erkélyes. A szobában kávé és tea bekészítés várja a vendégeket.

Prémium szoba

Tágas, 28-42 négyzetméter közötti, erkélyes ill. francia erkélyes baldachinos kétágyas vagy franciaágyas szoba egyedi marokkói hangulatvilággal. A szoba a belső kertre vagy az arab udvarra néz. A szobában kávé és tea bekészítés várja a vendégeket.

Junior lakosztály

2 légterű lakosztály, 45-50 m2 alapterületű, a hálószobában franciaágy a nappaliban kényelmes ággyá alakítható kanapé további 2 fő részére (valamint további 1 pótággyal is bővíthető). A szoba erkélye a kertre néz. A szobában kávé és tea bekészítés várja a vendégeket.

Marrakesh lakosztály

Nászutas lakosztályunk 50 m2-es, a nappalival és boltívvel elválasztott hálószobával Java szigetéről szállított, kézi faragású bútorokkal, baldachinos ággyal várja romantikára vágyó vendégeit. A lakosztályban kávé és tea bekészítés várja a vendégeket.

Tan-tan Lakosztály

3 légterű, 65 m2 alapterületű, a 2 hálószobában franciaágy a nappaliban kényelmes ággyá alakítható kanapé, konyhasarok és étkezőpult található (A pótágyazással együtt akár 6 fő részére). A szoba erkélye a kertre néz. A szobában kávé és tea bekészítés várja a vendégeket.

Kalifa lakosztály

3 légterű, 65 m2 alapterületű, a 2 hálószobában franciaágy a nappaliban kényelmes ággyá alakítható kanapé, konyhasarok és étkezőpult található. (A pótágyazással együtt akár 6 fő részére). A szoba erkélye a kertre néz. A szobában kávé és tea bekészítés várja a vendégeket.

Babilon Grand Lakosztály

3 légterű,tematikus lakosztály 65 m2 alapterületű, a 2 hálószobában franciaágy a nappaliban kényelmes ággyá alakítható kanapé. (A pótágyazással együtt akár 6 fő részére). A szoba erkélye a kertre néz. A szobában kávé és tea bekészítés várja a vendégeket.

Bagdad Grand lakosztály

3 légterű,tematikuslakosztály, 65 m2 alapterületű, a 2 hálószobában franciaágy a nappaliban kényelmes ággyá alakítható kanapé. (A pótágyazással együtt akár 6 fő részére). A szoba erkélye a kertre néz. A szobában kávé és tea bekészítés várja a vendégeket.