Hammam kezelések

Próbálja ki az országban egyedülálló tradicionális hammam kezeléseinket, melyeket fűtött kőágyon végzünk. Bármely kiválasztott masszázs rituálé előtt 10-15 perc gőzfürdőzést javaslunk, így lesz teljes az évszázadok óta változatlan tradíció. Az izmai ellazulnak, a bőre fellélegzik és selymes tapintású lesz a kezeléseknek köszönhetően.

Berber Masszázs

Tradicionálisfeketeszappanos masszázs. A zúzott olívabogyóból készült feketeszínű szappanrendkívül magas E-vitamin tartalma minden bőrtípust kíméletesen tisztít éstáplál. Gőzben kitágult pórusokat tökéletesen kitisztítja az arab szappannalvégzett masszázs. A kezelés vége előtt, egy különlegesen szőtt dörzskesztyűvela felpuhult elhalt hámsejtektől megszabadítjuk a testét. Teste fellélegzik,könnyebbé válik, izmai ellazulnak bőre bársonyos lesz. A dörzskesztyűt a vendégajándékba megkapja.

Olivásfeketeszappan, kese, illatos folyékony feketeszappan, virágvíz.

50 perc -14.700 Ft

Berber Masszázs Ghassoullal

A ghassoult kizárólagMarokkóban, az Atlasz-hegységben bányásszák, évezredek óta az arab és amediterrán fürdőkultúra alapanyaga. Gyengéden, de rendkívül intenzíventisztítja, gazdag ásványi anyag tartalmával remineralizálja a bőrt. Arc éshajápolásban is utolérhetetlen ez a lágy textúrájú feketeagyag. Afeketeszappanos Berber masszázst követő ghassoul pakolás után a megtisztított,táplált bőr selymessége sokáig megmarad.

Adörzskesztyűt a vendég ajándékba megkapja.

Olivásfeketeszappan, kese, ghassoul, illatos folyékony feketeszappan, virágvíz

75 perc – 16.700 Ft

"Örömteli utazás narancsvirággal"-masszázsrituálé

Ebbena masszázsban a harmatos ébredő narancsfa kert lágy illatai és hatásaikoncentrálódnak, amelyeket évszázadok óta használnak a szépségápolásban.
Az „utazás” során először egy különleges Argán radírral tisztítjuk meg testét,majd ezt követően narancsvirágos Shea vaj és különleges szépségolaj keverékévelmasszírozzuk át.. A masszázs végén egyhidratáló narancsvirág testpermettel frissítjük fel bőrét, hogy az „utazás”végére bársonyos és illatos legyen.

Argánradír, Shea vaj, szépségolaj, hidratáló testpermet

60 perc -18.700 Ft

"Keleti utazás"-masszázsrituálé

Ebben a különleges masszázsban harmonikusan kevertük a pézsma és aszantálfa fűszeres aromáit, így repítve Önt a mesés Kelet hangulatvilágába.
A masszázs során feszesítő selyemprotein radírral tisztítjuk meg testét, eztkövetően kényeztető, tápláló Shea vajas masszázzsal lazítjuk izmait. A masszázsvégén értékes olajjal hintjük be testét, amely tökéletesen táplálja ésbársonyossá varázsolja bőrét.

Szépségolaj, selyemproteinradír, Shea vaj, testpermet

60 perc - 18.700 Ft

Szultán Masszázs

Mandulaolajos fehérolívaszappanunk habjával végzett masszázs minden arab és török hammamelengedhetetlen kezelése. Az egész test a szappan selymes habjába burkolózik.Ez az illatos habtakaró nem hagyja kihűlni a gőzfürdőben felmelegedett izmokat.A szappan E-vitamintartalma magas a mandula- és olívaolaj keverékénekköszönhetően. Bőre rugalmas és feszes lesz. Az elhalt hámsejteket adörzskesztyű tökéletesen eltávolítja.

Mandulaolajosfehér olívaszappan habja, kese

50 perc - 13.700 Ft

Páros Szultán Masszázs

Mandulaolajos fehérolívaszappanunk habjával végzett masszázs minden arab és török hammamelengedhetetlen kezelése. Ossza meg az orientális habmasszázs élményét párjávalegy hatalmas fűtött kőágyon. Masszőrök egyszerre borítják be a testüket azillatos habtakaróval. Bőrük rugalmas lesz, izmaik ellazulnak és egy mesésélménnyel is gazdagabbak lesznek.

Mandulaolajosfehér olívaszappan habja, kese

50perc - 26.000 Ft

Marokkói páros Fürdő

Régen nő és férfi nemléphetett be egy időben a hammam területére. Természetesen mára enyhültek ezeka szabályok. A HürremSzeráj azért álmodtuk meg, hogy a szürke hétköznapokbólkiragadjuk Önöket és egy mesebeli világba csöppenve párjával átélhetik, azt,amiről régen csak álmodtak a szerelmespárok.

Engedjék,hogy masszőrjeink az olívaszappan selymes habjával teljesen ellazítsák Önöketés a masszázs után csak egymással tudjanak foglalkozni. 30 -30 perctradicionális masszázs után rózsa illatú fürdő, rózsaszirmok teszik teljessé aromantikusélményt.

Mandulaolajosfehér olívaszappan habja, rózsás fürdősó

60 perc - 20.700Ft

A fürdőprogram hosszabbítási felára 5.000 Ft / 30 perc

Argán olajos Masszázs

Marokkó folyékony aranyának minden cseppjetáplálja a bőrt a hajat. A berber nők szépségének a titka az argánfa termésébőlsajtolt olaj. Azért, hogy az olaj maximálisan ki tudja fejteni a hatását agőzfürdőben felpuhult bőrét jutazsákkal megtisztítjuk, ezáltal az elhalthámsejtek nem akadályozzák a tökéletes felszívódást. Revitalizálja és tápláljaa bőrt, a hajat selymessé, lággyá csillogóvá teszi.

Argán olaj, jutazsák

50 perc – 15.700 Ft

Nyitvatartás: 8:00-20:00

Bármely megrendelt program 6 órán belüli lemondásaesetén a program értékének 50%-át, lemondás elmaradása esetén 100%-át számoljuk fel.

Masszázsainkés programjaink nem minősülnek gyógykezelésnek. Azok hatásairól és menetérőlmunkatársainknál kérhet bővebb tájékoztatását.