Hammam kezelések - Shiraz

Hammam kezelések

Próbálja ki az országban egyedülálló tradicionális hammam kezeléseinket, melyeket fűtött kőágyon végzünk. Bármely kiválasztott masszázs rituálé előtt 10-15 perc gőzfürdőzést javaslunk, így lesz teljes az évszázadok óta változatlan tradíció. Az izmai ellazulnak, a bőre fellélegzik és selymes tapintású lesz a kezeléseknek köszönhetően.

Berber Masszázs

Tradicionális feketeszappanos masszázs. A zúzott olívabogyóból készült feketeszínű szappan rendkívül magas E-vitamin tartalma minden bőrtípust kíméletesen tisztít és táplál. Gőzben kitágult pórusokat tökéletesen kitisztítja az arab szappannal végzett masszázs. A kezelés vége előtt, egy különlegesen szőtt dörzskesztyűvel a felpuhult elhalt hámsejtektől megszabadítjuk a testét. Teste fellélegzik, könnyebbé válik, izmai ellazulnak bőre bársonyos lesz. A dörzskesztyűt a vendég ajándékba megkapja.

Olivás feketeszappan, kese, illatos folyékony feketeszappan, virágvíz.

50 perc -14.700 Ft

Berber Masszázs Ghassoullal

A ghassoult kizárólag Marokkóban, az Atlasz-hegységben bányásszák, évezredek óta az arab és a mediterrán fürdőkultúra alapanyaga. Gyengéden, de rendkívül intenzíven tisztítja, gazdag ásványi anyag tartalmával remineralizálja a bőrt. Arc és hajápolásban is utolérhetetlen ez a lágy textúrájú feketeagyag. A feketeszappanos Berber masszázst követő ghassoul pakolás után a megtisztított, táplált bőr selymessége sokáig megmarad.

A dörzskesztyűt a vendég ajándékba megkapja.

Olivás feketeszappan, kese, ghassoul, illatos folyékony feketeszappan, virágvíz

75 perc – 16.700 Ft

"Örömteli utazás narancsvirággal"-masszázsrituálé

Ebben a masszázsban a harmatos ébredő narancsfa kert lágy illatai és hatásai koncentrálódnak, amelyeket évszázadok óta használnak a szépségápolásban.
Az „utazás” során először egy különleges Argán radírral tisztítjuk meg testét, majd ezt követően narancsvirágos Shea vaj és különleges szépségolaj keverékével masszírozzuk át. A masszázs végén egy hidratáló narancsvirág testpermettel frissítjük fel bőrét, hogy az „utazás” végére bársonyos és illatos legyen.

Argán radír, Shea vaj, szépségolaj, hidratáló testpermet

60 perc -18.700 Ft

"Keleti utazás"-masszázsrituálé

Ebben a különleges masszázsban harmonikusan kevertük a pézsma és a szantálfa fűszeres aromáit, így repítve Önt a mesés Kelet hangulatvilágába.
A masszázs során feszesítő selyemprotein radírral tisztítjuk meg testét, ezt követően kényeztető, tápláló Shea vajas masszázzsal lazítjuk izmait. A masszázs végén értékes olajjal hintjük be testét, amely tökéletesen táplálja és bársonyossá varázsolja bőrét.

Szépségolaj, selyemprotein radír, Shea vaj, testpermet

60 perc - 18.700 Ft

Szultán Masszázs

Mandulaolajos fehér olívaszappanunk habjával végzett masszázs minden arab és török hammam elengedhetetlen kezelése. Az egész test a szappan selymes habjába burkolózik. Ez az illatos habtakaró nem hagyja kihűlni a gőzfürdőben felmelegedett izmokat. A szappan E-vitamin tartalma magas a mandula- és olívaolaj keverékének köszönhetően. Bőre rugalmas és feszes lesz. Az elhalt hámsejteket a dörzskesztyű tökéletesen eltávolítja.

Mandulaolajos fehér olívaszappan habja, kese

50 perc - 13.700 Ft

Páros Szultán Masszázs

Mandulaolajos fehér olívaszappanunk habjával végzett masszázs minden arab és török hammam elengedhetetlen kezelése. Ossza meg az orientális habmasszázs élményét párjával egy hatalmas fűtött kőágyon. Masszőrök egyszerre borítják be a testüket az illatos habtakaróval. Bőrük rugalmas lesz, izmaik ellazulnak és egy mesés élménnyel is gazdagabbak lesznek.

Mandulaolajos fehér olívaszappan habja, kese

50 perc - 26.000 Ft

Marokkói páros Fürdő

Régen nő és férfi nem léphetett be egy időben a hammam területére. Természetesen mára enyhültek ezek a szabályok. A Hürrem Szerájt azért álmodtuk meg, hogy a szürke hétköznapokból kiragadjuk Önöket és egy mesebeli világba csöppenve párjával átélhetik, azt, amiről régen csak álmodtak a szerelmespárok.

Engedjék, hogy masszőrjeink az olívaszappan selymes habjával teljesen ellazítsák Önöket és a masszázs után csak egymással tudjanak foglalkozni. 30 -30 perc tradicionális masszázs után rózsa illatú fürdő, rózsaszirmok teszik teljessé a romantikus élményt.

Mandulaolajos fehér olívaszappan habja, rózsás fürdősó

60 perc - 20.700Ft

A fürdőprogram hosszabbítási felára 5.000 Ft / 30 perc

Argán olajos Masszázs

Marokkó folyékony aranyának minden cseppje táplálja a bőrt a hajat. A berber nők szépségének a titka az argánfa terméséből sajtolt olaj. Azért, hogy az olaj maximálisan ki tudja fejteni a hatását a gőzfürdőben felpuhult bőrét jutazsákkal megtisztítjuk, ezáltal az elhalt hámsejtek nem akadályozzák a tökéletes felszívódást. Revitalizálja és táplálja a bőrt, a hajat selymessé, lággyá csillogóvá teszi.

Argán olaj, jutazsák

50 perc – 15.700 Ft

Nyitvatartás: 8:00-20:00

Bármely megrendelt program 6 órán belüli lemondása esetén a program értékének 50%-át,
elmaradása esetén 100%-át számoljuk fel.

Masszázsaink és programjaink nem minősülnek gyógykezelésnek. Azok hatásairól és menetéről munkatársainknál kérhet bővebb tájékoztatását.