Hammam kezelések

Próbálja ki az országban egyedülálló tradicionális hammam kezeléseinket, melyeket fűtött kőágyon végzünk. Bármely kiválasztott masszázs rituálé előtt 10-15 perc gőzfürdőzést javaslunk, így lesz teljes az évszázadok óta változatlan tradíció. Az izmai ellazulnak, a bőre fellélegzik és selymes tapintású lesz a kezeléseknek köszönhetően.

Berber Masszázs:

Tradicionális feketeszappanos masszázs. A zúzott olívabogyóból készült feketeszínű szappan rendkívül magas E-vitamin tartalma minden bőrtípust kíméletesen tisztít és táplál. A gőzben kitágult pórusokat tökéletesen kitisztítja az arab szappannal végzett kezelés. A kezelés vége előtt, egy különlegesen szőtt dörzskesztyűvel a felpuhult elhalt hámsejtektől megszabadítjuk a testét, melynek hatására teste könnyebbé válik, izmai ellazulnak és bőre bársonyos lesz.

A Kessa kesztyűvel a kezelés végeztével megajándékozzuk.

Olivás feketeszappan, kese, illatos folyékony feketeszappan, virágvíz.

50 perc -12.700 Ft

Berber Masszázs Ghassoullal:

A ghassoult kizárólag Marokkóban, az Atlasz-hegységben bányásszák, évezredek óta az arab és a mediterrán fürdőkultúra alapanyaga. Gyengéden, de rendkívül intenzíven tisztítja, gazdag ásványi anyag tartalmával remineralizálja a bőrt. Arc és hajápolásban is utolérhetetlen ez a lágy textúrájú feketeagyag. A feketeszappanos Berber masszázst követő ghassoul pakolás után a megtisztított, táplált bőr selymessége sokáig megmarad.

A Kessa kesztyűvel a kezelés végeztével megajándékozzuk.

Olivás feketeszappan, kese, ghassoul, illatos folyékony feketeszappan, virágvíz

75 perc – 14.700 Ft

Touareg megtisztulási Kezelés:

Ezt a megtisztulási kezelést javasoljuk, amennyiben még csak ismerkedik a hammambéli kezelésekkel. Az egész test felfrissül a gyors masszázs mozdulatoknak köszönhetően. A feketeszappanos masszázs során a keringése felgyorsul, bőre megtisztul. A kezelést követően bármely kezelésünket is választja, hatóanyagai fokozott eredménnyel szívódnak fel és fejtik ki hatásukat.

A Kessa kesztyűvel a kezelés végeztével megajándékozzuk.

Olivás feketeszappan, kese, illatos folyékony feketeszappan, virágvíz

30 perc – 7.700 Ft

Szultán Masszázs:

Mandulaolajos fehér olívaszappanunk habjával végzett masszázs minden arab és török hammam elengedhetetlen kezelése. Az egész test a szappan selymes habjába burkolózik. Ez az illatos habtakaró nem hagyja kihűlni a gőzfürdőben felmelegedett izmokat. A szappan E-vitamin tartalma magas a mandula- és olívaolaj keverékének köszönhetően, mely kiváló bőrtápláló hatással bír, így bőre rugalmas és feszes lesz. Az elhalt hámsejteket a dörzskesztyű tökéletesen eltávolítja.

A Kessa kesztyűvel a kezelés végeztével megajándékozzuk.

Mandulaolajos fehér olívaszappan habja, kese

50 perc – 12.700 Ft

Páros szultán Masszázs:

Mandulaolajos fehér olívaszappanunk habjával végzett masszázs minden arab és török hammam elengedhetetlen kezelése. Ossza meg az orientális habmasszázs élményét párjával egy hatalmas fűtött kőágyon, tematikus Hürrem Szerájunkban. A masszőrök egyszerre borítják be a testüket az illatos habtakaróval. Bőrük rugalmas lesz, izmaik ellazulnak és egy mesés élménnyel lesznek gazdagabbak.

A Kessa kesztyűvel a kezelés végeztével megajándékozzuk.

Mandulaolajos fehér olívaszappan habja, kese

50 perc - 24.000 Ft/ 2 fő

Argán olajos Masszázs:

Marokkó folyékony aranyának minden cseppje táplálja a bőrt és a hajat. A berber nők szépségének a titka az argánfa terméséből sajtolt olaj. Azért, hogy az olaj maximálisan ki tudja fejteni a hatását, a gőzfürdőben felpuhult bőrét luffa-szivaccsal megtisztítjuk, ezáltal az elhalt hámsejtek nem akadályozzák a tökéletes felszívódást. Revitalizálja és táplálja a bőrt, a hajat selymessé, lággyá, csillogóvá teszi.

Argán olaj, luffa szivacs

50 perc – 14.700 Ft

Arab Álom Rituálé:

Az arab álom kezelés férfiaknak és nőknek egyaránt ideális hammam rituálé, amely különlegesen tiszta és értékes anyagokat tartalmaz: Aleppo Szappant és Argan olajat, amelyek együttes használata a bőrt láthatóan megfiatalítják, puhává és selymessé varázsolják, valamint hidratálják. Természetes tisztító, anti-oxidáns, tonizáló, valamint bőrrugalmasító kezelés. A kezelés részei az előkészítés, Luffa szivaccsal történő mechanikai hámlasztás, azt követően speciális Himalaya kövekkel teli zsákocskákkal és Aleppo szappan habjával végzett relaxáció masszázs, végezetül pedig egy selymes, argán olajos lazító masszázs.

Luffa szivacs, Aleppo szappan, Argán olaj

90 perc – 18.700 Ft

Marokkói páros fürdő:

Régen nő és férfi nem léphetett be egy időben a hammam területére. Természetesen mára enyhültek ezek a szabályok. A Hürrem Szerájt azért álmodtuk meg, hogy a szürke hétköznapokból kiragadjuk Önöket és egy mesebeli világba csöppenve párjával átélhessék azt, amiről régen csak álmodtak a szerelmespárok. Engedjék, hogy masszőreink az olívaszappan selymes habjával kényeztessék. A tradicionális masszázs után rózsa illatú fürdő, valamint rózsaszirmok teszik teljessé a romantikus élményt, hogy Önök nyugodt, varázslatos környezetben kizárólag egymással foglalkozhassanak.

Mandulaolajos fehér olívaszappan habja, rózsás fürdősó

60 perc - 19.700 Ft / 2 fő

A fürdőprogram hosszabbítási felára:
5.000 Ft / 30 perc / 2 fő

Kényeztető Páros megújulás:

Fezzan kamra privát használata

Az egész testet érintő kezelést minden Kedves Vendégünknek ajánljuk, aki szeretne felejthetetlen élményt szerezni párjának. A rituálé alatt a szerelmespárok zavartalanul egymásra hangolódhatnak, miközben privát Fezzan kamránkban illatos, gyümölcsös krémpakolással, rózsavizes testradírral és hidratáló olajos pakolással kényeztetik egymást.

Gyümölcsös krémpakolás, Rózsavirágos-cukros-mákos testradír, bőrápoló olajkeverék

30 perc - 9.700 Ft/2 fő

Fezzan fürdő:

Fezzan kamra privát használata

A berber szépségápolás alapanyaga a ghassuol, mely egy természetes vulkanikus eredetű agyag. A berber nők és férfiak évezredek óta használják, valamint számos fürdőkultúra is beépítette szépség rituáléjába. Intenzíven, de kíméletesen tisztítja és táplálja a bőrét. Pakolásként használva a testen, arcon és a hajon keresztül 'kivezeti' a szervezetből a méreganyagokat, feszesíti és javítja a bőr vérellátását.

25 perc – 7.700 Ft/2 fő

Nyitvatartás: 8:00-20:00