Különleges masszázsok

Masszázskezeléseink, különleges rituáléink megalkotásánál elsődleges szempont az egyediség és a sokszínűség megtestesítése volt. A prémium minőségű alapanyagoknak és az egyedülálló, egymástól eltérő masszázstechnikák alkalmazásának köszönhetően, SPA palettánkon nem lehet két egymással megegyező kezelést találni. A kiválasztott kezelés típusától függően garantáljuk a feszes, bársonyos bőr érzetét, a felpezsdült vérkeringés energetizáló hatását, a stresszoldó ellazulás pillanatait. Szakképzett kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában, hogy jól megérdemelt pár napos pihenése több hetes kikapcsolódással érjen fel.

Exkluzív Gerard’s programok a Zsiráf, a Leopárd és a Massai masszázsszobákban:

Peeling - Testradír Kezelések:

A puha, tiszta, fiatalos és bársonyos bőr érdekében engedjen a csábításnak és próbálja ki a Gerard’s tisztító kezeléseit, amelyeket radírmasszázs formájában kínálunk Önnek.

Válassza ki az ízlésének megfelelő radírt!

Bora Bora finom szemcséjű homokja
Holt-tenger sókristályai és a fehérbors esszenciális olaja
Édes mandula őrleménye

30 perc - 5.700 Ft

Frissítő talp- és lábmasszázs:

A kezelés hatására nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul a szervezet anyagcseréje, nyirokkeringése és testünk öngyógyító erői felszabadulnak. A kezelés célja: az energetikai egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele.
Hosszú utazást követően javasoljuk, hogy szervezetét megnyugtassuk és felkészítsük a pihentető energiák befogadására. A 45 perces kezelés egy teljes lábmasszázst tartalmaz.

30 perc - 6.700 Ft

45 perc – 8.700 Ft

Mediterrán kincse Masszázs:

Az aromamasszázs során a 14 féle gyógynövény és virág esszenciák tökéletes felszívódásának köszönhetően egyszerre serkentik a mély rétegek aktivitását az aromaterápiás hatással. A program részét képezi egy teljes testradír kezelés, majd egy 20 perces tisztító tekercselés és egy rövid arcmasszázs, melyet egy lágy illatos hátmasszázs, a hosszabb kezelés választása esetén teljes testmasszázs követ.

60 perc – 9.700 Ft

90 perc - 14.700 Ft

Borsterápiás Aromakezelés:

Az első lépésként alkalmazott bőrradírtól kezdődően egészen a végső krémig, a teljes kezelést aromaterápiás funkció jellemzi, amely megnyugtatja az arcot a stressz jeleinek látható csökkentésével. A Borsterápia egy holisztikus orientális kezelés, melynek célja: a test számára nyirokrendszeri felszabadítás, kiválasztás és keringés reaktivizálása, mely nagy segítséget nyújt a narancsbőr elleni küzdelem során. A fehér iszap, Holt-tengeri lúgos, tonikos, bors szinergikus kombinációjának köszönhetően, felhasználva a bors hőfejlesztő és stimuláló hatását. Az arc számára teljes körű ellazulást nyújt, amely láthatóan csökkenti a stressz jeleit; a lélek számára pedig megnyugtató hatású és mély nyugalmat ad.

60 perc – 16.700 Ft

Csokoládé Masszázs:

Több mint 800 molekulájának köszönhetően a csokoládé kivételes és kedélyjavító, nyugtató, valamint szorongáscsökkentő hatású. Oldott ásványianyag-tartalma révén hidratálja, tonizálja a bőrt, valamint segít az öregedés késleltetésében. A 90 perces kezelés a testpakolás mellett egy csokoládés arcmasszázst is tartalmaz, hogy Ön tetőtől-talpig megújuljon.

60 perc –16.700 Ft

90perc – 21.700 Ft

Gyertya Rituálé:

A meggyújtott masszázsgyertya páratlan illata fogadja. Masszőrünk a gerince mentén lágyan végig csorgatja a kellemesen meleg válogatott vajakat és olajokat tartalmazó masszázskrémet. Masszázsfogásainkat a négy ősi elem, a víz, a levegő, a tűz és a föld ihlették, elhozva a belső békét és spirituális utat mutatva Önmagunk lényege felé. Válasszon gyertyáink közül, hogy a fogások a testét, az illatok pedig a lelkét pihentessék.

45 perc –9.700 Ft


Esszenciális Testmasszázs:

Az esszenciális olajok a test és a lélek elengedhetetlen cseppjei, melyek növények, virágok kicsiny üvegcsékbe csomagolt energiáit rejtik. A frissítő masszázs során az esszenciális olajok hatására a test izmai ellazulnak, valamint feltöltődnek. Esszenciális olajainkat a vendég hangulatához és lelkivilágához igazítjuk (levendula, muskátli, narancs, rozmaring).

30 perc - 8.700 Ft

50 perc – 12.700 Ft

Snelling cellulitisz Masszázs:

A Snelling több mint egy egyszerű masszázs, valójában ez egy innovatív és teljes körű professzionális módszer, amely egyedülálló és azonnal látható, pozitív eredményt biztosít már az első kezelés után. A nyirokrendszer felszabadítása, a fölösleges folyadékok kivezetése és a mikroszintű keringés reaktivizálása jellemzi, amely a narancsbőr és a nehézségérzés kiváló ellenszere. A masszázs hatása fokozható a Borsterápiás alakformáló kezeléssel.

45 perc - 9.700 Ft

Kaviáros luxus Arckezelés:

A lágy és minden luxus igényt kielégítő kezelés során kaviár mátrix lapot használunk, melyet egy egyedülálló tengeri szélben való szárítással készítenek, így az lehetővé teszi az aktív összetevők jelenlétét a legmagasabb koncentrációban. Caviar, Phytos-qualane és tengeri moszat kivonatoknak köszönhetően regenerál, revitalizál, hatékony anti-aging kezelésként hat. A végeredmény az intenzíven hidratált, sima, bársonyos, gyönyörű bőr.

45 perc – 16.700 Ft

Különleges Keleti Masszázsrituálék:

Bamboo Masszázs:

A Bamboo Masszázs egy, a Gerard's által kifejlesztett exkluzív masszázs, melyet bambusz rudakkal végzünk, ideális férfiaknak és nőknek egyaránt. A nyiroktisztító hatás a reflexológia jótékony hatásaival keveredik, stimulálja mind a vér- és a nyirokkeringést, és egy általános jóérzést biztosít, ami végig terjed az egész testen, valamint jótékonyan hat a lélekre is.

30 perc – 9.700 Ft

60 perc – 14.700 Ft

Indiai Arcvarázs:

A fej- és arcmasszázs jótékonyan hat minden, a fejjel, illetve a fejen lévő szervekkel (szem, orr, fül, nyak, torok) kapcsolatos betegségekre. A Kerala masszázs során kis csomagocskákat készítünk, ezekbe bambuszpálcát szúrunk, melynek segítségével végezzük a masszázst. Ezt követően a Shirodara homloköntet során langyos olajat csepegtetünk folyamatosan a homlok egy speciális pontjára, a keleti filozófiából jól ismert, úgynevezett „harmadik szemre”. A kezelés javítja a látást, a memóriát, a keringést és segíti a méregtelenítési folyamatokat. Az indiai ayurvedikus gyógymód mély, intenzív, békés relaxációt eredményez, ami egyúttal energiával tölti fel szervezetét.

60 perc – 18.700 Ft

Tibeti Masszázs:

Igazi relaxáló masszázs, mely testre és lélekre egyaránt hat. Az apró kövekkel teli zsákocskákkal végzett masszázs ellazítja és megnyugtatja a mindennapok rohanásából kiszakadni vágyó vendéget. Méregtelenítő, nyirokkeringés-fokozó, stresszoldó hatású kezelés.

60 perc – 18.700 Ft

Yantra Masszázs:

Semmihez sem hasonlítható, frissítő, stresszűző, vízhajtó hatású kezelés, amely kiragadja a vendéget a hétköznapokból. Ebben a kezelésben egyesülnek az orientális masszázsfogások és a tökéletes bőr érdekében felhasznált prémium minőségű termékek. A stresszre, a fáradtságra és az ülő munka minden kellemetlen mellékhatására megoldást jelent férfiak és nők számára egyaránt.

60 perc –16.700 Ft

Gerard's fürdőprogramok:

Páros Massai fürdő

A bódító fürdősóknak és az illatos virágszirmoknak, gyertyáknak, valamint a különleges kellemes csésze teának köszönhetően kivételes alkalmat nyújt arra, hogy Ön és párja teljesen kizárják a külvilágot, ellazuljanak, megfeledkezzenek a mindennapi stresszről egy apró romantikát csempészve a szürke hétköznapokba.

30 perc – 10.700 Ft/2 fő