Romantikus páros programok - Shiraz

Romantikus páros programok

Különleges kényeztető programjaink kivételes alkalmat nyújtanak arra, hogy Ön és Párja teljesen kizárják a külvilágot, ellazuljanak, megfeledkezzenek a mindennapi stresszről egy apró romantikát csempészve a szürke hétköznapokba.

FEZZAN MEGTISZTULÁS -

gőzfürdő program 

A berber szépségápolás alapanyaga a rhassuol, mely egy természetes vulkanikus eredetű agyag.

Intenzíven, de kíméletesen tisztítja és táplálja a bőrét, amelyet a berber nők, férfiak évezredek óta használnak és beépítették szépség rituáléikba. Gőzprogramunk alkalmával feketeolíva szappan segítségével tisztítják meg bőrüket, majd a rhassoul-t pakolásként használva a testen, arcon és a hajon keresztül a ‘kivezeti’ a szervezetből a méreganyagokat. Feszesíti a bőrt és javítja a bőr vérellátását. 

25 perc - 10.400 Ft / 2 fő 

SZULTANA KÉNYEZTETŐ FÜRDŐJE 

Ebben a rohanó és mozgalmas világban időt tölteni a szeretteinkkel kifejezett luxus. De néha szükség van megállni kis időre, és rájuk, illetve a hozzánk közel állókra is gondolni. Élvezze kedvesével az együtt töltött varázslatos perceket rózsaszirmos kádban. Érzékeket felébresztő illat, lágy fény és a pezsgő segít, hogy kettesben felejthetetlen pillanatokat éljenek át. 

30 perc – 11.700 Ft /2 fő

KÉNYEZTETŐ MEGÚJULÁS -

gőzfürdő program 

A rituálé során a párok egy rózsavirágos-cukros-mákos testradírral távolítják el az elhalt hámsejteket, mellyel bőrüket simává és puhává varázsolják. Ezt követően, egy organikus gyümölcsös, fehér agyagos pakolásban részesítik egymást. A professzionális minőségű összetevőknek és a Fezzan gőzének köszönhetően, a keringés javul, az anyagcsere és a keringés serken, és a megfelelő tápanyagfelvétel biztosítva lesz.

A kezelés végén, egy bőrtápláló olajkeverékkel kényeztethetik egymást. Próbálja ki párjával! Maga a Paradicsom. 

30 perc - 10.700 Ft /2 fő 

FENSÉGES MAROKKÓ - páros hammam program 

Régen nő és férfi nem léphetett be egy időben a Hammam területére. Természetesen mára enyhültek ezek a szabályok. A Hürrem Szerájt azért álmodtuk meg, hogy a szürke hétköznapokból kiragadjuk Önöket és egy mesebeli világba csöppenve párjával átélhessék azt, amiről régen csak álmodtak a szerelmespárok. Masszőrjeink az olívaszappan selymes habjával teljesen ellazítják Önöket, hogy masszázs után már csak egymással tudjanak foglalkozni. 30 - 30 perc tradicionális masszázs és a rózsaszirmos fürdő teszik teljessé a romantikus élményt. 

60 perc - 20.700Ft /2 fő 

Páros fürdőprogramjaink hosszabbítási felára 5.000 Ft / 30 perc 

 

Zártkörű Maxim Kert hosszabbítást 19:30 óra után 20.000 Ft/2 fő/ 1 óra áron biztosítunk, melyhez egy üveg pezsgővel ajándékozzuk meg Vendégeinket!

Nyitvatartás: 8:00-20:00

Bármely megrendelt program 1 napon belüli lemondása esetén a program értékének 50%-át, lemondás elmaradása esetén 100%-át számoljuk fel.

Masszázsaink és programjaink nem minősülnek gyógykezelésnek. Azok hatásairól és menetéről munkatársainknál kérhet bővebb tájékoztatását.